'Na trenutke sva mislila, da nama starševstvo ne bo dano'

Saša Britovšek Saša Britovšek
09.03.2018 06:33
Pred petimi leti se je Natalija Verboten odločila za umik iz medijskega sveta, na prvo mesto je postavila družino, svoja sinova in moža. Čas je hitro tekel ob dveh razigranih malčkih. Lani pa je glasbenemu kolegu Martinu Štiberniku omenila, da bi bila vesela lepe slovenske pop skladbe. Martin je skupaj s Karmen Stavec ustvaril pesem Del mojega srca, Natalija pa je medtem še dobila klic s televizije Planet TV za sodelovanje v šovu Nova zvezda Slovenije.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tibor Golob
Po petih letih glasbenega predaha nova skladba ... Vaši poslušalci so vas gotovo pogrešali in se spraševali, kje je Natalija. Bi nam zaupali, kakšnih pet let je za vami?
Maxa
Oskar
Dejanom
In kaj je bil torej povod, da ste se ponovno vrnili h glasbenemu ustvarjanju in v studio, skupaj z izvrstnimi sodelavci?
Martinu Štiberniku
Karmen Stavec
Del mojega srca je skladba s samozavestno energijo in v njej je čutiti samosvojo žensko. Kako jo vi doživljate in kaj z njo sporočate ženskam?
Središče vašega življenja so danes trije fantje, sinova in mož. Je življenjska vloga žene in mame tisto, kar vas je ne le osrečilo in obogatilo, ampak kar vam je tudi razjasnilo poglede?
Vide Gavrič Lovrec
Kako vam uspeva negovati močno žensko v sebi? Kje najdete mir in zadovoljstvo?
Na radijske valove in med ljudi tako prihaja bolj zrela Natalija. Kako ste vi doživljali obdobja svojega delovanja, recimo temu zorenje vaše glasbe od začetkov do danes?
To pomlad začenjate čisto novo medijsko vlogo. Kako ste se odločili za sodelovanje v šovu Nova zvezda Slovenije?
Kaj mora imeti nova zvezda Slovenije, kaj boste vi iskali?
Cel intervju lahko preberete v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta