Partnerka Jureta Koširja razkrila, kaj jo pri njemu najbolj moti: "Juretu to prav nič ne pomeni, zato se večkrat jezim"

D.Ži
15.09.2024 14:05

Naš nekdanji smučarski as in njegova partnerica delita veliko reči in pogledov na svetu, a v eni stvari se zelo razlikujeta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni prava zveza, če tu in tam partnerja vsaj malce ne trčita. Vsi smo ljudje in vsi imamo svoje male navade, razvade in nepopolnosti, ki med domačimi štirimi zidovi občasno pripeljejo do trenj, ne glede na to, kako popolna se naša zveza že zdi navzven. Nič drugače ni pri slavnih. Jure Košir, naš nekdanji smučarski as, in njegova Simona Škrobar delita veliko reči in pogledov na svetu, a so njune prioritete precej različne, ko beseda nanese na pospravljenost stanovanja.

"Juretu to prav nič ne pomeni, zato se večkrat jezim, ker ne pospravi za sabo. In to je največja stvar, ki me pri njem moti," je za revijo Lady razkrila Simona, ki je tako javno "zašpecala" svojega dragega. Jure je nato predstavil še svoj zorni kot te situacije: "Jaz pa ne razumem, da si tako obseden, da mora biti vedno vse pospravljeno, jaz temu ne dajem prav velike pozornosti. Sem se pa, odkar sva s Simono skupaj, kar malo poboljšal."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta