Romantični mladenič iz Beograda je simpatiji na plaži pustil pismo, zdaj skrivnostno Saro išče cel Pulj

D.Ži
02.10.2023 10:09

Pismo, ki je bilo namenjeno ženski, ki si jo je želel še kdaj videti, je nekako pristalo na spletu in sprožilo svojevrstno iskalno akcijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Đorđe iz Srbije je pred dnevi na plaži Zelenika v puljskem okrožju Stoja spoznal Saro, ki mu je bila zelo všeč. Pred vrnitvijo v Beograd je mladenič Sari napisal sporočilo na list papirja, ga zavaroval s kamenjem in pustil na plaži. Fotografije sporočila je objavil Regional Express.

"Živjo Sara. Upam, da to bereš. Haha. Tako lepo se je bilo družiti s tabo tukaj na skalah in bilo bi mi žal, če bi izgubila stik. Danes potujem nazaj v Bg ... Zelo vesel bom, če bo to pismo končalo v tvojih rokah (upam, da jutri ne boš izpustila kopanja). To je moja številka ..." je zapisal mladenič, ki je Sari, kot kaže, pozabil pustiti svojo številko mobilnega telefona.

Đorđe verjetno ni slutil, da bo Saro le nekaj dni kasneje iskal ves Pulj in da bo njegovo sporočilo odmevalo daleč naokoli. Ljudje v komentarjih na Facebooku pišejo, da je to čudovita poteza, in pozivajo Saro, naj šarmantnega Beograjčana kontaktira.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta