Srb na letovanju v Makarski: Ne morem verjeti, v kakšni zablodi sem živel

ZaB
22.08.2023 10:06

Uporabnik omrežja X (prej Twitterja) je delil vtise z dopusta na hrvaški obali, ki so mu jo vsi odsvetovali. Preveril je tudi cene in prišel do zanimive ugotovitve ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brela, Makarska riviera 
Profimedia

"Ne vem, kaj je tukaj drago, ko pa so cene takšne kot v Beogradu. Cene v trgovinah se ne razlikujejo od srbskih. Ne morem verjeti, v kakšni zablodi sem živel. Prepričajte me, da te cene niso takšne kot v navadni restavraciji na Adi," Makarske ne more prehvaliti tviteraš drRadiolog iz Srbije.

"Drugič, nihče se v nikogar ne vtika. Česa naj se pazim? Zla, ki je bilo, ko se nisem še niti rodil, in se ga norcem servira že več kot 30 let iz meni neznanega razloga," se je navezal na standardne poskuse ustvarjanja hrvaško-srbskih napetosti, sploh na družbenih omrežjih. "Ma, dajte no!" je jasen. "Tujci so od vsepovsod. Briga jih, kako je kdo oblečen, kdo ima večje oprsje in ustnice. Dobesedno raj! To je šele prvi dan in vtisi so neverjetni." 

"Komaj sem čakal. Prvič letujem v Makarski na Hrvaškem. Milijon ljudi mi je reklo, kaj boš tam, predrago je in pazi, kaj govoriš, in ostale norosti. Nakar: zlitje vseh morij, na katerih ste kadarkoli bili! Riviera spominja na črnogorsko, a nikjer ni zasebnih plaž s senčniki do vode. Ne! Brisača, in lahko greš kamorkoli in kakorkoli želiš. Nikjer še nisem videl bolj čiste vode," ne skriva, kako je navdušen.         

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta