Srbska igralka, ki je 7 let živela v Splitu, brutalno iskreno: Bilo je nevzdržno, razvila sem posttravmatski sindrom

D.Ži
15.09.2024 08:16

Življenje ob morju se zdi sanjsko, a izkušnja slavne srbske igralke, ki jo je v opevano hrvaško mesto pripeljala ljubezen, je bila zelo drugačna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igralka pravi, da ima Split mentaliteto manjšega kraja. 
Profimedia

Beograjska igralka Ana Franić je sedem let živela v Splitu, kjer se je zaljubila v potapljača Marka Ižakovića. Pred kratkim je za Blic razkrila, kaj ji je bilo najtežje in na kaj se v teh letih življenja v Dalmaciji nikakor ni mogla navaditi.

"Splitu sem dala svojih sedem let in še veliko več, ko sem bila otrok, a teh sedem pomembnih let sem dala Splitu in lahko rečem, da mi ni šlo tako, kot sem pričakovala, čeprav je bilo to moje drugo mesto, po Beogradu," je iskreno povedala Ana.

"Split je lepo in čudovito mesto, kamor se da iti, ga videti. Živeti v Splitu, živeti v kateremkoli obalnem kraju, pomeni navaditi se na življenje, ki ga tukaj ne poznamo, na popolno prepletenost, zimo, vetrove, norost v glavi in ​​podobno. Split se na papirju zdi velik, a ima mentaliteto majhnega kraja," trdi srbska igralka.

"Zame je to bilo popolnoma nevzdržno do te mere, da se včasih počutim, kot da se niti ob morju ne morem več sprostiti, trpim za nekakšnim posttravmatskim sindromom, bolje se počutim v gorah," je povedala.

"Vsi pravijo, da je življenje ob morju čudovito, a tako kot se mi ne oziramo vsak dan na Kalemegdan in Ado, ker je to za nas normalno, tako tudi ko živiš ob tem morju, greš vsak dan mimo njega, počneš svoje stvari in tako naprej. Tako da, iskreno, mislim, da sem Splitu dala res veliko, dala sem mu dva fanta, ki gresta zdaj tja vsako poletje in vsako zimo, tako da je to dovolj od mene," je zaključila.

Ana se je po sedmih letih zakona ločila od splitskega moža in se vrnila v Beograd, piše Index.hr. Zaslovela je z vlogama v srbskih serijah "Ulica lipa" in "M(j)ešoviti brak".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta