V Sparu prihranite pri ceni, ne pri kakovosti

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.06.2022 00:00

To je to – kakovost in ugodna cena

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

V Sparu prihranite pri ceni, ne pri kakovosti. Na policah Sparovih trgovin najdete več kot 500 izdelkov iz linije S-Budget, pri katerih vam ni potrebno izbirati med kakovostjo in ceno, saj v Sparu dobite oboje.

Odlična kakovost

Na policah Sparovih trgovin že vrsto let najdete izdelke iz linije S-Budget. V ponudbi je več kot 500 izdelkov preverjene kakovosti po najnižjih cenah v Sparu.

Vsi prehrambni izdelki linije S-Budget grejo skozi proces preverjanja kakovosti. V Sparu namreč v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi inštituti preverjajo kakovost, poleg tega kakovost izdelkov že v procesu proizvodnje redno preverjajo tudi Sparovi dobavitelji. Številne izdelke znamke S-Budget so strokovnjaki na Biotehniški fakulteti ocenili z oceno »odlična kakovost«. To je dokaz, da je lahko kakovost dostopna tudi po ugodni ceni.

Arhiv naročnika

Piknik za vsak žep

Na Sparovih policah boste našli vse, kar potrebujete za gurmansko druženje v naravi. Kakovostne izdelke za piknik po ugodnih cenah najdete tukaj. Na pikniku lahko postrežete tudi zmagovalno S-Budget mocarelo ali pa okusne mozzarella zvitke/palčke.

In ker ni dobrega piknika brez dobrega žar mojstra, so v Sparu pripravili kup idej, priporočil in receptov za popolno žareče poletje.

Vedno ugodno

Ne zamudite tudi ostalih ugodnih ponudb v Sparu! Spremljajte njihove aktualne kataloge, za aktualne kupone, popuste in promocije kliknite tukaj. Na Facebooku in Instagramu pa sodelujte v nagradnih igrah ''Uganite zvok in osvojite nagrado'', ki bodo potekale vsak teden, celo poletje.

Arhiv naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.