(VIDEO) Mravljinci! Zala in Gašper predstavila prvi komad po Tel Avivu. In tokrat v angleščini

D.Ži
07.06.2019 11:31

Čas je za osvajanje tujine. Iz Zale in Gašperja sta nastala zalagasper. To je njuna nova skladba ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Napovedala sta jo že v Tel Avivu in zdaj je tukaj. Nova skladba come to me. Načrtno napisana brez velikih začetnic. Pesem Evrovizije je za njima, nov komad pa predstavlja nadaljevanja zgodbe, ki se je zaključila v Izraelu. Da svojega burnega maja nista še povsem pospravila v omaro, dokazuje tudi to, da sta za fotografijo, ki na Youtubu spremlja pesem, izbrala fotografijo s telavivske plaže, na kateri sta nabirala energijo za svoj polfinalni in finalni nastop, ki se je nato razpletel z osvojenim petnajstim mestom.
{embed_youtube}https://youtu.be/6zcL2J8uV3M{/embed_youtube}
Da si želita svoje ustvarjanje zastaviti bolj mednarodno, sta tam povedala v enem od intervjujev. Come to me je zato posneta v angleščini, iz Zale Kralj in Gašperja Šantla pa je zdaj nastal projekt imenovan zalagasper. V Tel Avivu smo ju slišali reči, da Evrovizija ni pomembna toliko kot to, kdo bo z njima ostal po njej. Po prvih odzivih sodeč sta z novo skladbo, ki sta jo napisala sama, zadela v polno.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta