(VIDEO) Umrla priljubljena ameriška pevka, ki je dočakala samo 30 let

D.Ži
05.05.2020 05:36

Zakaj je življenje simpatične Cady Groves bilo tako kratko, še ni jasno, a kot kaže, njena smrt ni bila posledica samomora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška pevka Cady Groves je umrla samo nekaj tednov po tistem, ko je javno potarnala, da je njeno mentalno zdravje tekom karantene precej slabo. Smrt 30-letnice je potrdila njena družina. "Cady Groves je zapustila ta svet," je preko Twitterja sporočil njen brat Cody.
{twitter}https://twitter.com/Codywaynegroves/status/1257015013224714240{/twitter}
Pevka je bila znana po uspešnicah, kot sta This Little Girl in Oil and Water. Pred kratkim je razkrila, da ji je zelo težko, ker mora dneve v svoji hiši v Nashvillu preživljati sama. "Zadnjih nekaj dni je moje mentalno stanje grozno," je napisala 15. aprila. "Počutim se povsem sama, prestrašena in daleč od tistih, ki jih imam rada," je napisala na spletu.
{embed_youtube}https://youtu.be/TWWJ27q0zbs{/embed_youtube}
V drugih objavah je napisala, da se počuti poraženo. Njen brat je kasneje sporočil, da obdukcija ni pokazala nobenih znakov samopoškodbe. "Če povem preprosto, je Cady umrla naravne smrti," je dodal. "Minulo jesen je imela nekaj zdravstvenih težav, ki so se, tako vsaj v tem trenutku sklepamo, spet pojavile," meni brat.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6orNJ4FKJS/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta