Vse zaradi Bobovnika: Jonas zbodel Milijonarja in razhudil Mirka Mayerja

D.Ži
12.03.2019 11:23

Potem ko je Jonas v svoji novi oddaji pokomentiral planetovega Milijonarja, se je oglasil novinar in voditelj s Planet TV.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slavko Bobovnik v Milijonarju deli mnenja.
Blaz Vatovec

Pomlad je očitno prebudila slovenske televizijce, ki zadnje čase sporede polnijo z novimi oddajami. No, povsem nove vse niso. Vrnila sta se šova Zvezde plešejo in Ljubezen po domače na Pop TV, Planet TV je v življenje obudil svoj čas množično gledan kviz Milijonar, nacionalna televizija je lansirala kviz Joker z Mariem Galuničem, pa komentatorsko oddajo Zadnja beseda!, na male zaslone se je v oddaji Kaj dogaja? vrnil Jonas Žnidaršič, 14-kratni dobitnik viktorja. Pa se je pojavilo nekaj napetosti med Žnidaršičem in Mirkom Mayerjem s Planet TV. 
Žnidaršičeva oddaja je štartala le nekaj dni po tem, ko je na Planetu štartal Milijonar. Ta je prinesel medijski šok leta, saj v njem na voditeljskem stolu sedi Slavko Bobovnik, nedavno upokojeni voditelj nacionalkinih Odmevov.
{twitter}https://twitter.com/JasaLorencic/status/1104833116986920961{/twitter}
Komentarji na novo Bobovnikovo vlogo so izrazito mešani, veliko je tudi kritik, češ da mu vodenje kviza ne leži. Nekateri so se ob tem vprašali, kako bi vse skupaj pokomentiral Jonas Žnidaršič, ki je v vodenju kviza, ki se je takrat imenoval še Lepo je biti milijonar, blestel. Še danes ima Žnidaršič na Twitterju uporabniško ime @milijonar. V svoji novi oddaji se je Jonas dotaknil Bobovnika in Planet TV. 
"Neimenovani viri so nam sporočili, da so v stranki Desus za položaj evropskega poslanca snubili Slavka Bobovnika, a je ta ocenil, da bo sto tisoč evrov lažje zaslužil v kvizu Milijonar," je začel. Nato pa nadaljeval: "Verjetno pričakujete od mene kakšen komentar. Verjetno ni prav, da jaz komentiram, ker se ne spodobi. Če pa že … Na spletu sem zasledil en kup negativnih komentarjev na račun Slavka Bobovnika in vam moram povedati, da mi niso bili všeč. Poslušajte ljudje: ne ga biksat'. Dajte Slavku malo časa, da se znajde v zabavnem programu. Saj se bo, saj je legenda. Ne da pa se kar v prvi oddaji doseči standarda, ki ga je v Milijonarju postavil … Boštjan Romih."
Bolj kot vodenje je Jonasa očitno zmotilo nekaj drugega. "1200 evrov za deset pravilnih odgovorov. Mislim … 'Kva', halo?! Kaj je zdaj, Planet TV, nočete dati denarja od sebe? Se greste kviz ali snemate nadaljevanje filma Revni milijonar?" je dejal.

Tomaž Toplak in Mario Galunič v kvizu Joker.
Žiga Culiberg
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta