Z vašo pomočjo izbiramo slovenski avto leta 2024

Uredništvo
05.12.2023 11:00

Že 32. izbor avtomobila leta v Sloveniji prehaja v sklepno fazo. Novinarji devetih sodelujočih medijev smo izbrali pet finalistov, zdaj pa ste na vrsti vi, bralci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ker smo v letošnjem letu spremenili pravila izbora, smo ožji izbor kandidatov oblikovali novinarji. Izmed 18 kandidatov smo izbrali pet finalistov, ki utegnejo postati avto leta z letnico 2024. To so avtomobili znamke Hyundai Kona, Jeep Avenger, MG 4, Renault Austral in Toyota CH-R.

Pomemben glas boste imeli tudi bralci, ki vas vabimo, da glasujete za vašega najljubšega kandidata. Na ta način boste zagotovili točke v finalnemu glasovanju, in sicer šest točk za prvo mesto, štiri za drugo, tri za tretje, dve za četrto in eno za petouvrščenega. Čas za oddajo glasov imate do 5. januarja 2024. Na sklepni prireditvi v sredini januarja bomo po enakem sistemu svoje točkovanje o kandidatih prispevali tudi novinarji, končni seštevek točk pa bo prinesel odgovor, kateri od kandidatov bo postal Slovenski avto leta 2024. Lansko leto je naslov prejel avto znamke Peugeot 308.

Glasujete lahko na spletni strani Večera.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta