Boste silvestrsko noč preživeli na prostem? Potem ne pozabite s seboj vzeti dežnika, napovedujejo vremenoslovci

A.L.
28.12.2023 07:16

V nedeljo se bo oblačnost od zahoda spet povečala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V nedeljo se bo oblačnost od zahoda spet povečala.
Sašo Bizjak

Danes bo na vzhodu in severu precej jasno, predvsem zjutraj bo po nižinah nekaj megle. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. V hribovitih krajih zahodne Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 14 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo v zahodni, južni in osrednji Sloveniji pretežno oblačno, na severu in vzhodu pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Še bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v severni Sloveniji do -2, najvišje dnevne od 9 do 14, v severnih krajih okoli 6 °C.

V soboto bo sprva pretežno oblačno, čez dan se bo od severa delno razjasnilo.

V nedeljo se bo oblačnost od zahoda spet povečala. Popoldne bo v zahodnih krajih že rahlo deževalo, zvečer in v silvestrski noči pa bo dež predvidoma zajel večji del Slovenije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta