Drama nad Slovenijo: V vladno letalo, na katerem je bil srbski zunanji minister, udarila strela

A.L.
03.09.2019 09:26

Včerajšnji neljubi dogodek z vladnim letalom naj ne bi bil prvi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Včerajšnje nevihte, ki so prizadele večji del države, so preglavice povzročale tudi srbskemu zunanjemu ministru in podpredsedniku vlade Ivici Dačiću, ki je v tistem času letel proti Sloveniji. Kot poročajo srbski mediji, je strela udarila v srbsko vladno letalo, ki je letelo iz Srbije proti letališču Jožeta Pučnika. Strela naj bi udarila v trenutku, ko je bilo letalo nekje nad slovensko prestolnico.
{twitter}https://twitter.com/banjaluka24h/status/1168784340744122368{/twitter}
Neljubi dogodek je povzročil nekaj panike, vse skupaj pa se je končalo brez hujših posledic, saj je pilot prisebno odreagiral, poročajo tuji mediji. "Zaslišala se je manjša eksplozija, zabliskalo je, a nam nihče ne more nič," je za Kurir povedal Dačić, ki je kasneje pot nadaljeval proti Bledu, kjer je eden izmed udeležencev tamkajšnjega strateškega foruma.
Sicer pa včerajšnji dogodek naj ne bi bil prvi take vrste za Dačića. Pred nekaj meseci je bil na vladnem letalu, ki je moralo zaradi okvare po zgolj 15 minutah nujno pristati na letališču v Atenah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta