Kako nekdanji predsednik Borut Pahor, ki mu svetuje Ivan Simič, trži svoj brend

Zoran Potič, Dnevnik
11.04.2023 14:36
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V prvi epizodi Mastercard podkasta navdiha z Borutom Pahorjem se je bivši predsednik republike pogovarjal z 21-letno Korino Korper iz Maribora, ki je prebolela raka. 
V prvi epizodi Mastercard podkasta navdiha z Borutom Pahorjem se je bivši predsednik republike pogovarjal z 21-letno Korino Korper iz Maribora, ki je prebolela raka. 
Sami Rahim
Po prodaji svoje katrce na dražbi, ki je obnorela slovensko javnost, pri čemer je šel ves denar v dobrodelne namene, je nekdanji predsednik republike Borut Pahor po prenehanju mandata konec decembra lanskega leta pred novim izzivom. S pomočjo finančne korporacije globalnih razsežnosti Mastercard je zagnal podkast, ki so ga medijsko lansirali kot podkast, "katerega voditelj je nekdanji predsednik republike Borut Pahor". V nadaljevanju še razkrijejo, da gre za "neprecenljive pogovore z izjemnimi ljudmi".

A pri tem projektu se zastavlja več vprašanj, na katera, kot se je izkazalo, tudi sam Pahor nima odgovorov. Zanimalo nas je namreč, ali nekdanji predsednik s podkastom oglašuje podjetje, ali prejema nadomestilo za to in zakaj je izbral takšno dejavnost.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta