Nadure radiologov: Predstojnika z izmeničnim popoldanskim zaslužkom več kot 100 tisoč evrov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vseh dvanajst vpletenih radiologov je v Celju prejelo tudi opomin pred odpovedjo delovnega razmerja, vrniti so morali tudi neupravičeno plačilo, 17.403 evre. 
Vseh dvanajst vpletenih radiologov je v Celju prejelo tudi opomin pred odpovedjo delovnega razmerja, vrniti so morali tudi neupravičeno plačilo, 17.403 evre. 
Sb Celje
Na portalu Necenzurirano so razkrili dobičke, ki jih na račun nadur kujejo nekateri slovenski radiologi. Rekorder je s popoldanskim delom v slovenjegraški bolnišnici lani zaslužil 106.566 evrov neto. Tudi v celjski bolnišnici so radiologu lani izplačali skoraj 103.500 evrov neto. In izkazalo se je, da je šlo v obeh primerih za predstojnika radiologije, ki sta si vzajemno omogočala to dobro plačano delo. Še več. Kot poročajo na portalu, sta v matični bolnišnici opravila bistveno manj preiskav kot v drugi bolnišnici, kjer sta delala popoldan. Interno poročilo v Celju pa kaže, da so zdravniki polovico "nadurnega" dela v resnici opravili med rednim delovnim časom.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta