Pretežno jasno bo z občasno povečano oblačnostjo

N.S., STA
25.11.2023 09:13

Dopoldne se bo ponekod v južni in vzhodni Sloveniji še zadrževala nizka oblačnost ali pa bo megleno. Čez dan bo pretežno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Na severu lahko nastane kakšna manjša snežna ploha.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 11 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V noči na nedeljo se bo od severa prehodno spet pooblačilo. Veter bo ponehal. Možna bo kakšna manjša snežna ploha, a bo količina padavin majhna. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -2, ob morju okoli 1 stopinja Celzija. V nedeljo čez dan bo na vzhodu zmerno do pretežno oblačno, več jasnine bo na zahodu. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8, na Primorskem okoli 12 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo oblačno. Zapihal bo jugozahodnik. Popoldne bo na zahodu in jugu začelo rahlo deževati. Padavine bodo v noči na torek zajele večji del Slovenije. V zatišnih alpskih dolinah bo lahko snežilo do nižin. V torek dopoldne bodo padavine od zahoda ponehale, oblačnost pa se bo trgala. Topleje bo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta