Voznik kombija na primorski avtocesti trčil v odbojno ograjo, zaradi hudih poškodb je umrl

Gr.G.
07.01.2024 15:00

Na primorski avtocesti v obe smeri med Logatcem in Uncem zaprt prehitevalni pas, proti Kopru nastaja zastoj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Nekaj po 15. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na primorski avtocesti med Uncem in Lomom. Voznik kombija, ki je vozil v smeri Ljubljane je trčil v odbojno ograjo. Kombi je nato odneslo na nasprotno smerno vozišče (proti Primorski), kjer je obstalo. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl. 

Na primorski avtocesti je proti Kopru je med Logatcem in Uncem zaprt prehitevalni pas, proti Ljubljani je promet oviran. Proti Kopru nastaja zastoj, zaradi katerega se pot podaljša za vsaj 15 minut. Po zadnjih podatkih je zaradi reševanja napovedana tudi popolna zapora v obe smeri, navaja prometnoinformacijski center.

Zastoji v dolžini približno 500 metrov so tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji. Predor občasno zapirajo zaradi varnosti.

Na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in Selom zaradi burje velja prepoved za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton, 1. stopnja.

Cesta čez prelaz Vršič je zaradi snega zaprta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta