Hud udarec za NK Maribor in reprezentanco: Standardni član prve ekipe vijoličastih končal sezono

M.D.
09.11.2020 10:00

Iz Ljudskega vrta so sporočili, kakšna je poškodba Nemanje Mitrovića.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Iz NK Maribor so na dan reprezentančnega zbora, kamor bi se moral odpraviti tudi branilec Nemanja Mitrović, sporočili, da si je 28-letni Ljubljančan na sobotni tekmi z Domžalami težje poškodoval koleno. Potrebno bo večmesečno okrevanje. "Sezona je zanj zelo verjetno končana," so sporočili iz Ljudskega vrta.

"Zgodba o sobotni tekmi proti Domžalam je tako dobila tudi negativno oznako. Kaj se je zgodilo? Po dvoboju s Kolobarićem ob desni stranski črti v 13. minuti je Mitrović obležal, a ni čutil bolečin in je nadaljeval z igro do konca prvega polčasa. Med odmorom je zdravniška služba opravila pregled in mu ob sumu na težjo poškodbo ni dovolila vrnitve na igrišče," na spletni strani kluba pojasnjujejo poškodbo reprezentančnega branilca.

Vijoličasti se bodo morali v nadaljevanu sezone znajti brez Nemanje Mitrovića.  
Andrej Petelinšek

Natančnejši pregled je pokazal, da gre za težjo poškodbo kolena. 28-letni branilec, ki je v tej sezoni zabil tri gole v vijoličastem, še dva pa za člansko reprezentanco Slovenije, začenja dolgotrajno okrevanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta