Ivan Vajdl se poslavlja, kdo bo novi trener rokometašev iz Slovenj Gradca?

N.S.
17.05.2023 20:37

Ekipo bo vodil še na dveh prvenstvenih tekmah proti Mariboru in Celju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rk Slovenj Gradec 2011

Po zadnjem porazu rokometašev iz Slovenj Gradca, ta jim je zaprl vrata proti morebitni vnovični uvrstitvi v katerega izmed evropskih tekmovanj, so se pojavile govorice, da na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah na klopi Korošcev ne bo več sedel trener Ivan Vajdl. Velenjčan je po porazu proti Ribničanom namreč res ponudil odstop, a ga vodstvo kluba (za zdaj) ni sprejelo. "V prihajajoči sezoni ga bo nadomestil novi trener, na njegovo željo ga bomo razkrili po koncu te sezone," pravi direktor kluba Grega Krivec, ki mu je žal, da ob koncu letošnje sezone ne prikazujejo predstav kot so jih ob koncu lanske.

Direktor dodaja, da je boj za evropska tekmovanja predstavljal dodaten pritisk in da se vsi zavedajo napak, ki so jih storili. Prepričan je, da se bodo za zadnji dve tekmi sestavili in se od sezone poslovili dostojno. "V prejšnjih dneh so padale težke besede, ampak tudi to je del vrhunskega športa in konec koncev nihče ne sme bežati od svoje odgovornosti," je med drugim dejal direktor in se za podporo zahvalil tudi navijačem. "To je ta posebnost Korošcev in Slovenjgradčanov, ko gre težko, stopimo skupaj in potisnemo zgodbo naprej."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta