Marko Šuler: Obetamo si lahko še najmanj dva prihoda

ŠR
21.07.2022 19:31

Malik Sellouki tudi uradno postal nekdanji član NK Maribor, odhaja tudi Stevan Nikolić

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Športni direktor še ni zaključil s kadrovanjem v poletnem prestopnem roku.
Igor Napast

NK Maribor nadaljuje z aktivnostmi na prestopni tržnici. Nekdanja člana vijoličastih sta tudi uradno postala krilni napadalec Malik Sellouki in napadalec Stevan Nikolić. Oba sta se s klubom dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Francoz, ki je v prejšnji sezoni v slovenski ligi zbral 16 nastopov, bo kariero nadaljeval pri nizozemskem drugoligašu Den Haagu, Srb pa predvidoma v Sloveniji, so sporočili iz Ljudskega vrta. Dva člana vijoličastih se odpravljata na posojo k drugoligašema, Gal Gorenak k Aluminiju in Belmin Bobarić k Triglavu.

Malik Sellouki je v prvi ligi odigral 16 tekem, edini gol za vijoličaste pa je dosegel v pokalnem tekmovanju.
Andrej Petelinšek

Bo kakšen nogometaš prijel kljuko v Ljudskem vrtu tudi na drugi strani? "Obetamo si lahko še najmanj dva prihoda. Morda se bomo odločili še za tretjo novo moč. Prestopni rok je v polnem zamahu, tako kot na igrišču je dogajanje na visokih obratih tudi v pisarnah. Na vseh področjih. O imenih ne bi, več bo znano v prihodnjih dneh," je za klubsko spletno stran povedal športni direktor Marko Šuler.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta