Premalo energije za preobrat, Celjani padli na Danskem

ŠR
02.11.2022 21:15

Rokometaši Celja po 6. krogu lige prvakov ostajajo pri eni zmagi, Elverum je bil boljši z 31:29

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Štefan Žabić je bil z osmimi goli prvi strelec Celjanov.
Sašo Bizjak

Po 6. krogu lige prvakov rokometaši Celja Pivovarne Laško ostajajo pri eni zmagi. Na gostovanju na Danskem so padli pred Elverumom, ki je z 31:29 (17:14) vpisal prvo zmago v tej sezoni elitne lige. Danci so bili večji del tekme v prednosti, v drugem polčasu so povedli tudi za pet golov, slovenski prvaki so se v finišu sicer približali na zadetek zaostanka, a preobrata niso zmogli.

"Tistega, kar je v tem trenutku najbolj pomembno, torej dveh točk, nimamo. Igrali smo, dali smo vse od sebe, a enostavno v nekaj situacijah nismo imeli koncentracije, zaradi česar smo dobili zadetke, ki jih ne bi smeli dobiti. Nismo imeli sreče, ne vem, kdaj se nam bo to vrnilo, a ekipi ne morem nič zameriti," je dvoboj podčrtal trener pivovarjev Alem Toskić.

"V prvem polčasu se nismo držali dogovorov v obrambi, mogoče nas je to v drugem stalo dodatne energije. Zmanjkalo nam je nekaj sreče, domačini so zasluženo slavili," pa je ocenil Štefan Žabić, z osmimi goli prvi strelec Celja. Sedem jih je dodal Aleks Vlah, šest pa Tim Cokan. Pri gostiteljih se je z osmimi goli izkazal Tobias Gröndahl.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta