Urgentni sestanki v Ljudskem vrtu: Upravni odbor razpravljal o težavah vijoličastih, na zagovoru Šuler in Ban

Miha Dajčman Miha Dajčman
18.09.2023 22:51

Pod vzhodno tribuno mariborskega stadiona se je zvečer sestal upravni odbor vijoličastih. Tam je bil tudi športni direktor Marko Šuler, ki je imel pred tem srečanje z Damirjem Krznarjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dobri dve uri je trajal sestanek upravnega odbora, na katerem pa ni bilo sprejetih odmevnejših sklepov ali odločitev.
Jon Knez

Z rekom "tresla se je gora, rodila se je miš" bi lahko na kratko opisali današnje dogajanje v Ljudskem vrtu. Čez dan smo poročali, da razhod Maribora in Josipa Iličića, ki je na nedeljskem treningu od trenerja Damirja Krznarja dobil jasno sporočilo, da nanj ne računa, še ni dobil uradnega epiloga. Zgodba je dobila preobrat, nogometašev agent nam je v kratkem pogovoru navrgel, da so se glave v Ljudskem vrtu ohladile, uradne izjave pa ni želel dati. Vseeno pa je bilo dogajanje pod Kalvarijo popoldne in zvečer pestro. 

Primer Iličić: Glave so se ohladile? Zvečer v Ljudskem vrtu urgentni sestanek upravnega odbora NK Maribor

Po poročanju Ekipe sta za mizo danes sedla trener Krznar in športni direktor Marko Šuler. Korošec naj bi bil čez dan v pogovorih tudi z Amirjem Ružnićem in Josipom Iličićem, a potrditve te informacije nismo prejeli. Šuler se je zvečer odpravil še na zagovor k članom upravnega odbora, na tem sestanku pa je bil tudi poslovni direktor kluba Bojan Ban. Predsednik NK Maribor Drago Cotar je zgodaj popoldne napovedal, da se bo upravni odbor zbral v ponedeljek ali torek, kmalu zatem pa je bil sestanek urgentno sklican za 19. uro. 

Vsaj dve uri naj bi bila trajala seja upravnega odbora, osrednja točka dnevnega reda je bila debata o aktualnem dogajanju v NK Maribor. Odborniki, ki na naša vprašanja niso odgovarjali, so po informacijah, ki smo jih prejeli, razpravljali o kriznih razmerah in se strinjali, da stanje ni dobro. Toda morebitnih sklepov in kadrovskih odločitev, ki bi zamajale statusa poslovnega ali športnega direktorja, niso sprejeli. Šuler naj bi bil članom upravnega odbora povedal, da "ima težave v slačilnici", zagotovil je, da bo v torek organiziral sestanek z Damirjem Krznarjem in Josipom Iličićem ter poskrbel, da se razmere uredijo. Po tem sestanku gre naposled le pričakovati tudi uradni odziv kluba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta