(VIDEO) Neprijeten debi na gostovanju Crvene zvezde: Topovski udar tik ob glavi slovenskega reprezentanta

Va, STA
01.09.2024 22:34

Vanja Drkušić je po incidentu na igrišču prosil za odhod v slačilnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vanja Drkušić je v slovenskem dresu blestel letos na Euru v Nemčiji.  
Profimedia

Slovenski nogometni reprezentant Vanja Drkušić je prvo septembrsko nedeljo debitiral v dresu beograjske Crvene zvezde. A svojega debija na prvenstvenem gostovanju pri Radničkem ne bo ohranil v lepem spominu, saj je moral po prvem polčasu iz igre, potem ko so domači navijači v njegovo bližino metali bakle in so odmevali topovski udari, je poročal Tanjug.

Rdeči vragi, navijači Radničkega, so na tekmi v Gornjem Milanovcu začeli divjati z baklami, petardami in topovskimi udari v 45. minuti, eno pirotehnično telo pa je eksplodiralo čisto blizu Drkušića. Slovenskemu nogometašu, ki se je prijel za glavo in stekel na rob igrišča, je postalo slabo in je nato prosil za menjavo. V bližini incidenta - zelenica je bolj spominjala na bojišče - je bil po poročanju portala 24sata.hr tudi trener Radničkega Feđa Dudić. Sodnik je za nekaj minut prekinil tekmo, da bi se navijači umirili. 

Zvezda, pri kateri je drugi slovenski reprezentant Timi Max Elšnik igral vso tekmo, je na koncu slavila z 1:0. Oba Slovenca sta predvsem v prvem polčasu kar nekajkrat opozorila nase, imela priložnosti, tekmo pa je odločil Mirko Ivanić v 85. minuti.

Drkušić je bil to poletje blizu Dinama, pristal pa na Marakani, za začetek kar stresno, je še objavil hrvaški portal o slovenskem nogometašu, ki ga je Crveni zvezdi posodil ruski Zenit. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta