(VIDEO) Objavili so posnetek! V pretepu v Atenah sodelovala tudi hrvaška reprezentanta Ivica Zubac in Dario Šarić

M.R.
09.07.2024 10:26

Na spletu so se pojavili posnetki, ki prikazujejo, kako sta se hrvaška košarkarska reprezentanta Dario Šarić in Ivica Zubac, ki igrata v ligi NBA, fizično sprla v nočnem lokalu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ivica Zubac in Giannis Antetokounmpo v finalu kvalifikacijskega turnirja, ki so ga dobili Grki in se tako edini s tega turnirja uvrstili na olimpijske igre.
Profimedia

Incident se je zgodil v enem od nočnih klubov v Atenah, ki so pretekli teden gostile kvalifikacijski turnir za uvrstitev na prihajajoče olimpijske igre v Atenah. Hrvati so v finalu izgubili proti Grkom, oboji so bili sicer boljši od Slovencev z Luko Dončićem na čelu, omenjena košarkarja pa sta se v lokalu sprla prav po finalnem porazu. 

Objavljeni videposnetek je bil sprva umaknjen s spleta, nato pa ga je znova objavil ameriški športni medij TMZ Sports. Na posnetku je mogoče videti, kako se Ivica Zubac preriva z več ljudmi, poletela je tudi ena miza, nato pa se pojavi še Dario Šarić. Na drugem posnetku je mogoče videti, da je Šarić padel na tla, kjer ga je nekdo davil s hrbta. 

Po pisanju TMZ Sports naj bi se to dogajalo ob 5.30 zjutraj, v objavah ob posnetku pa je mogoče razbrati, da naj bi sodelovali "še nekateri hrvaški košarkarji", ki naj bi se spopadli z lokalnimi prebivalci. Kot poroča Dnevnik.hr, pa je bil v Zubčevi in Šarićevi družbi tudi 28-letni hrvaški nogometaš Tin Jedvaj, trenutno član Panathinaikosa.

Hrvaški spletni portal Index poroča, da so jim iz krogov reprezentance potrdili, da so bili košarkarji tedaj prosti, saj se iz Aten niso vračali v okviru košarkarske zveze, temveč samostojno. Pričakujejo pa tudi odgovor glavnega tajnika hrvaške košarkarske zveze Josipa Vrankovića

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta