Vse je objavil: Hrvaškega reprezentanta napadli Srbi, ker so izgubili na stavnici

M.R.
30.01.2024 09:50

Hrvaški košarkar Jakov Mustapić je razveselil prijatelje na omrežju X.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jakov Mustapić
Profimedia/Imago

V regionalni ligi ABA je v ponedeljek derbi 18. kroga med Cibono in Zadrom dobila dalmatinska ekipa. Najboljši strelec pri zmagovalcih je bil Luka Božić z 22 točkami, osmimi skoki in šestimi asistencami. Lovro Mazalin jih je dodal še 15 točk, Arijan Lakić in Dario Drežnjak pa sta jih dosegla po 14. Pri Ciboni, za katero je bil to že dvanajsti poraz, je Aleksandar Aranitović dosegel 15 košev, Ivan Majucnić in Krešimir Radovičić pa sta dala še po deset točk. 

Tekmo so spremljali tudi v Srbiji, saj so tamkajšnji ljubitelji košarke stavili, da bo Jakov Mustapić dosegel najmanj 13 točk za Cibono, dosegel pa jih je le 5. Tako so hrvaškemu košarkarju Srbi sporočili, da so izgubili 300 tisoč dinarjev (slabih 2560 evrov), ker ni dosegel 13 točk. 

Mustapić je na omrežju X objavil posnetka zaslona dveh sporočil, nekdo pa je spodaj komentiral, da je košarkar Nikola Mirotić iz lastnega žepa plačal navijačem, ki so zaradi njega izgubili na stavnici. Mustapić je odgovoril: "Morda bi tudi jaz razmisliti o tem, ampak jbg, igram v Ciboni."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta