(FOTO) Mama je imela prav: Znan je vzrok tragične smrti 26-letne zvezde družbenih omrežij

A.L.
20.01.2021 14:05
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

26-letno spletno vplivnico iz Teksasa Alexis Sharkey so našli mrtvo. Izginila je dan po ameriškem zahvalnem dnevu in končalo se je tragično. Njeno golo truplo so našli ob cesti v Houstonu. Mama Stacey Robinault je za ameriške medije dejala, da se je Alexis po prepiru z možem odpravila od doma. Dan kasneje so jo mrtvo našli nekaj kilometrov stran od doma. Zvezdnica Instagrama, ki ji je sledilo več deset tisoč ljudi, ni kazala vidnih poškodb, njena mama pa je že takrat povedala, da najverjetneje ne gre za nesrečo. Njene slutnje so se izkazale za resnične, obdukcija je zdaj potrdila, da so 26-letnico zadavili.

Alexis se je lani poročila in preselila v Houston. Mož Tom se je od nje poslovil s sporočilom na družbenih omrežjih. "Nikoli nisem videl, niti občutil takšne lepote. Ti so moje vse. Moje življenje si naredila neverjetno, mojemu obstoju dala smisel in mi pokazala, kako se resnično ljubi," je napisal. Kasneje se je oglasila prijateljica pokojne Alexis Sharkley in povedala, da sta imela zakonca Sharkey, ki sta v zakonski stan stopila decembra 2019, težave. Alexis naj bi celo vložila predlog za ločitev, Tom pa je kasneje trdil, da v njunem razmerju ni bilo težav.

Mama umorjene spletne vplivnice je povedala, da se je decembra lani s Tomom zapletla v prepir, ker ji je ta onemogočal dostop do posmrtnih ostankov hčerke, dva tedna tudi ni želel komunicirati z družinskimi člani. Kljub temu policija za zdaj ni aretirala še nikogar, primer preiskujejo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta