(FOTO) To je morda ena najbolj vročih fotografij: Kdo je moški, ki drži nogo Jennifer Lopez?

A.L.
17.05.2021 10:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Skoraj ne mine dan, ko mediji ne bi pisali o življenju 51-letne Jennifer Lopez, ene najbolj zaželenih zvezdnic na svetu. Medtem ko ta trenutno ne želi komentirati govoric o vnovični romanci z 48-letnim Benom Affleckom, se raje posveča delu.

Pevko so ujeli na snemanju v Miamiju. Čeprav še ni povsem znano, za kakšno snemanje gre, tuji mediji menijo, da gre za reklamo. Dolga rdeča obleka z razporkom, ki marsikaj odkriva, rdeča šminka in bujna pričeska so močno razvneli oboževalce po vsem svetu. 

Brezhiben videz je pohvalil tudi stilist Rob Zangardi, ki je objavil fotografijo, na kateri Lopezova zapeljivo pozira in kaže izklesano nogo, stilist pa medtem drži njeno nogo.

"To je najbolj seksi stvar, kar sem jih kdaj videla," "Stara bo 52 let in ima najboljše telo na svetu," "Ona je kraljica", "To je tako seksi" in "Kje se lahko prijavim za tvojo službo? " so pod fotografijo komentirali Robovi sledilci.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta