(FOTO) Zdaj jih je šest: Žena Ivice Kostelića povila dvojčici. O imenih pa ...

A.L.
21.03.2020 10:17

Par ima že dva sinova, 5-letnega Ivana in 3-letnega Leona.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Te dni je še posebej veselo pri legendarnem hrvaškem smučarju Ivici Kosteliću. Po poročanju portala 24sata je njegova žena Elin, sicer Islandka, rodila dvojčici. Par ima že dva sinova, 5-letnega Ivana in 3-letnega Leona.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9-FoemFkuR/{/instagram}
Par o imenu deklic še razmišlja, zato bo to še nekaj časa ostalo skrivnost. Kostelić je za hrvaške medije dejal, da je presrečen. "Vse je bilo lepo. Vedno sem želel imeti veliko otrok, ker je to najbolj vredna stvar, ki ostaja za nami."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2WeG2glDCj/{/instagram}

Sicer pa 40-letni Ivica Kostelić poleg skrbi za družino veliko časa posveča tudi športu. Lansko poletje je v intervjuju za Večer dejal: "Pride faza, v kateri treniram dvakrat ali trikrat na teden. Zdaj skoraj izključno delam na vzdržljivosti. Tu blizu, petsto metrov od hiše, je velik gozd in v njem sem skoraj vsak dan, ali na kolesu ali tečem. Izgubil pa sem moč, ker zaradi hrbta nič več ne delam z utežmi. Čeprav je hrbet še dober. Odkar ne treniram več za tekmovanje, sem izgubil od sedem do deset kilogramov. Zadovoljen sem. Za tisto, s čimer se sedaj ukvarjam, potrebujem vzdržljivost. Plavam tudi. Zame je normalno, da vrhunski športnik ne preneha s treningom. Če vrhunski športnik, ko neha tekmovati, neha tudi trenirati, nekaj ne štima. Če si to delal celo življenje, ni normalno, če kar naenkrat prenehaš. Ne le da to ni zdravo, normalno je, da imaš trening rad. Za športnika je trening normalna stvar in čudno bi mi bilo, če ne bi mogel več trenirati. Ne več toliko kot prej, še vedno pa veliko treniram."
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1I1vqpls_I/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzvjnUxFna4/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta