Ne, ne bo ga. Princ Harry se bo vrnil v London, a očeta njegov obisk ne zanima

D.Ži
24.06.2021 11:00
Medtem ko bosta sprta sinova odkrivala kip, postavljen v spomin na njuno pokojno mamo, se bo Charles sproščal na Škotskem. Prav tam, kjer sta leta 1997 dečka izvedela za Dianino smrt.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ne premakne se. Odnosi med princem Harryjem in kraljevo družino so obtičali nekje v ledeni dobi in občasni prinčevi medijski izpadi led le še odebelijo. V času pogreba princa Filipa se je zdelo, da je komunikacija med Harryjem, bratom Williamom in očetom Charlesom spet stekla, a očitno le za kratek čas. Ob rojstvu vnukinje Lilibet je Charles sicer javno izrazil navdušenje nad novo družinsko članico, v resnici pa je v družini še vse po starem. Tudi v dneh, ko bi morali odkriti nov kip princese Diane, ostaja v njihovih odnosih vse narobe, kar je potrdila novica, da bo Charles v času Harryjeve vrnitve v Združeno kraljestvo ostal na škotskem posestvu Balmoral, prav tam, kjer sta leta 1997 dečka izvedela, da je njuna mama umrla za posledicami prometne nesreče v Parizu. 

Profimedia

"Charles je tako dal jasno vedeti, da v času Harryjevega obiska ne namerava pripotovati v London. Dejal je, da gre na Škotsko, uradno srečanje očeta in sina ni dogovorjeno," pravi dobro obveščen vir izza kraljevih zidov, njegove besede pa povzema The Sun.  

Profimedia

Harry naj bi se v London vrnil konec meseca, odkritje spomenika njegovi mami je načrtovano za 1. julij, ko bi princesa, če bi še živela, dopolnila 60 let. Srečal naj bi se tudi z bratom Williamom, pred tem pa bo moral pet dni preživeti v karanteni. "Brata se bosta srečala zgolj iz spoštovanja do mame," dodaja vir. Slabi obeta za otoplitev odnosov torej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta