Prestrašena in skrita: Senidah prejela grožnjo, da bo dobila "kroglo v čelo"

D.Ži
14.01.2022 09:45

Ena naših mednarodno najbolj uspešnih pevk zadnje čase doživlja niz čudnih dogodkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Delbello Ocepek

Ni dvoma, slovenska pevka Senidah je na območju nekdanje skupne države, pa tudi širše, prava superzvezda, kar pa s seboj ni prineslo samo lepih reči. Vse prej kot to. Srbski mediji pišejo, da pevko zelo skrbi lastna varnost. Kot sta poročala Srbija danas in Pink, se markantni glasbenici v zadnjem letu dogajajo reči, ob katerih človeku zaledeni kri v žilah. Vrstila naj bi se grozilna sporočila, celo takšna s smrtjo.

Nekdo naj bi ji napovedal, da bo dobila "kroglo v čelo". Celo neustrašna Senidah je ob tem naredila korak nazaj in se začasno umaknila iz javnosti. Polno strahu je po novem tudi njeno zasebno življenje. Da bi jo na ulici težje prepoznali, naj bi nosila velika temna sončna očala in celo lasuljo.

Čeprav ni jasno, ali gre za resno grožnjo ali zgolj za sila neokusno potegavščino, previdnost seveda ni odveč. Živčnost in tesnoba sta veliki tudi od njenega nedavnega nastopa v Bosni in Hercegovini, kjer je nekdo sprožil solzivec. Ni še povsem jasno, zakaj. Že pred meseci smo brali, da naj bi Senidi grozili nekdanji sodelavci, bojda zaradi nespoštovanja nekaterih dogovorov, govorilo se je celo, da naj bi jo izsiljevali za pol milijona evrov.

Senidah se na informacije ni neposredno odzvala, so pa mediji iz njej bližnjih virov izvedeli, da ta informacija bojda ne drži.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta