Škandal v Beli hiši: Trumpova hči in snaha naj bi imeli intimne odnose z agenti tajne službe

D.Ži
13.05.2021 09:20
Med predsedovanjem Donalda Trumpa so se članice njegove družine očitno počutile zelo varno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tiffany Trump in Vanessa Haydon Trump sta očitno agentom naložilli nekaj "dodatnih zadolžitev". 
Profimedia

Zadnjih nekaj let se je po hodnikih Bele hiše šepetalo, da naj bi Tiffany in Vanessa Trump bili pogosto intimni s svojima varnostnikoma, zdaj so te pikantne informacije pricurljale tudi v javnost. Novinarka in dobitnica Pulitzerjeve nagrade Carol Leonnig je napisala knjigo z naslovom "Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service". Novinarji Guardiana in Washington Posta so v roke dobili nekaj odlomkov iz knjige in tako izvedeli, da naj bi Trumpova hči in bivša snaha imeli spolne odnose z agenti tajne varnostne službe, katerih prvotna naloga je bila skrb za varnost družine tekom predsedniškega mandata Donalda Trumpa. Izid knjige je napovedan za naslednji mesec, takrat bo tudi bolj jasno, kako so agenti skrbeli za dobrobit predsednikove hčerke in prve žene njegovega sina Donalda mlajšega.

Donald Trump, mlajši in žena Vanessa, ki je leta 2018 vložila ločitveni zahtevek. 
Fred Prouser

Kot piše The Guardian, naj bi se Vanessa bila zapletla v razmerje z enim od agentov, ki je skrbel za varnost njenega moža in otrok. Ni znano, kako je prišlo do afere, je pa Vanessa leta 2018 vložila zahtevek za ločitev. Agent naj zaradi "dodatnih zadolžitev" ne bi dobil odpovedi, niti ni imel kakšnih drugih profesionalnih posledic. 

Članicam predsedniške družine Trump v Beli hiši očitno ni bilo dolgčas. 
Fred Prouser

Tiffany naj bi se zapletla z drugim agentom, s katerim naj bi preživela veliko časa. Šefi varnostne službe so že takrat bili zaskrbljeni, ker se je predsednikova hči tako zelo zbližala z visokim, temnim in zelo čednim agentom. Intimnosti agentov z varovanimi osebami so sicer strogo prepovedane. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta