(FOTO) Karl Erjavec spoznal Angelino Jolie: "Slovenijo dobro poznam"

A.L.
30.03.2019 07:42

Erjavec naj bi do Joliejeve pristopil sam in jo nagovoril.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Obrambni minister Karl Erjavec se je na sedežu Združenih narodov (ZN) v New Yorku udeležil ministrskega zasedanja o mirovnih operacijah ZN na temo uniformiranih zmogljivosti. Tam je imel priložnost spoznati tudi posebno odposlanko ZN, eno najbolj znanih igralk na svetu, Angelino Jolie.
Joliejeva je leta 2012 postala posebna odposlanka Združenih narodov, tokrat pa je spregovorila o vlogi žensk. Med drugim je poudarila, da je patriotka, a svojo državo kljub temu vidi kot del mednarodne skupnosti. Igralka se pri svojem delu v ZN osredotoča predvsem na begunsko problematiko, s svojim delom pa poskuša pomagati in iskati rešitve za vse tiste, ki so morali pod prisilo zapustiti svoje domove.
Slovenski obrambni minister Karl Erjavec je na tokratnem ministrskem zasedanju predstavil dosežke Slovenije na področju sodelovanja žensk v obrambnem sistemu in v mirovnih operacijah.
{facebookpost}https://www.facebook.com/karl.erjavec.1/posts/161369711523353{/facebookpost}
Po poročanju 24 ur, je slavna igralka na srečanju v New Yorku spregovorila nekaj besed tudi z Erjavcem. Ta naj bi do Joliejeve pristopil sam in jo nagovoril. V pogovoru je igralka med drugim povedala, da Slovenijo zelo dobro pozna in je nad njo navdušena, še piše 24 ur.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta