Z Modrijani kot v dnevni sobi: Kako vznemirljivo leto je pred njimi

Denis Živčec Denis Živčec
19.01.2020 02:38

Najbolj priljubljena slovenska glasbena peterica se nas bo v naslednjih tednih lotila intimno. Z novo turnejo se nam bo približala bolj kot kadarkoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
ZzFoto

Kako vznemirljivo leto je za njimi. Tudi na zasebnem področju in zdaj smo se nekako že navadili, da niso samo štirje. Peti Modrijan Sergije Lugovski je zdaj že modrijanovski inventar, izjemno priljubljen med oboževalkami in oboževalci, ki so lani lepo sprejeli tudi njegov samostojni nastop na Slovenski popevki. Sicer pa paradni podvigi skupine še naprej ostajajo Noči Modrijanov, megalomanski glasbeni spektakli, ki jih prirejajo v Celju in zanje že tradicionalno vstopnice razprodajo v nekaj minutah. A če ste pričakovali, da bodo ob zori leta 2020 pompozno najavili naslednjo Noč Modrijanov, ste se zmotili. Blaž Švab, Rok Švab, Franjo Oset, Peter Oset in Sergije Lugovski se vas bodo letos lotili bolj intimno in vam poskušali pod kožo zlesti na dosegu roke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta