Moški, rojeni v teh nebesnih znamenjih, so preprosto grozni soprogi

D.Ži
09.12.2020 10:34
Nekateri moški preprosto niso narejeni za zakonsko življenje, moški, rojeni v teh nebesnih znamenjih, pa so takšni obliki življenja najmanj prilagojeni. Seveda le, če verjamemo astrološkim analizam.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Rak

Zakon z njimi ni enostaven. So zelo čustveni, a to redko pokažejo. Delujejo hladnokrvno in ravnodušno, čeprav v njih divja prava nevihta. Nesoglasja z njimi so pogosta, sploh zato, ker je težko razbrati, kako se v resnici počutijo. Veliko časa preživijo doma, a tam so pogosto sitni in naporni. Le redko varajo, a je boljšim polovicam težko zadovoljiti vse njihove potrebe. 

Škorpijon

Tudi v zakonu so dominantni in kar pripravite se na to, da bo škorpijon želel prevzeti vlogo vodje, vi pa mu boste lahko le sledili. Tako bo vaš zakon deloval le težko. Njegov ego ne prenese, da je kdo uspešnejši od njega, zato izbira takšne partnerice, ki nimajo težav z življenjem v njegovi senci. Škorpijon je tudi ljubosumen in posesiven. Rad dela scene pred drugimi, zlasti pred sorodniki in prijatelji. 

Profimedia

Devica

To so zelo kritični moški, ki jim je težko ugoditi. Zelo so izbirčni in neprestano vas bodo oštevali zaradi malenkosti in nepospravljenega doma. So zvesti, a spolno ne preveč vznemirljivi. Kritični so do otrok, partnerice, navzven pa hladni in odtujeni. 

Oven

Ovni so trdoglavi, nagle jeze in eksplozivnega značaja. Potrebujejo partnerico mirnega značaja, da jo lahko neprestano navdušujejo s svojo možatostjo. Želijo biti vodje, če naletijo na dominantno žensko, se obeta kup težav. Zakoni z ovni so pogosto nesrečni tudi zaradi skokov čez plot.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta