(FOTO) Lorella Flego končno razkrila, kdo je njen novi mož, in pokazala, kako pravljična je bila poroka na domačem vrtu

D.Ži
08.08.2024 09:54

"Gozd, ki obdaja naš dom, je bil vedno zatočišče miru in želeli smo, da bi se tudi naši gostje lahko potopili v to spokojnost," o prizorišču svoje poroke pravi voditeljica in modna strokovnjakinja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Da se je poročila, so mnogi izvedeli šele med Melodijami morja in sonca, ko je v to temo dregnil njen sovoditelj Mario. 
Aleš Rosa

Nekateri se poročijo z veliko pompa in bliskavic, drugi svoj dan najlepših sanj doživijo bolj zasebno. Za takšno poroko se je odločila tudi Lorella Flego. Dokler tega ni med vodenjem Melodij morja in sonca razkril njen sovoditelj Mario Galunič, marsikdo sploh vedel ni, da je lepa voditeljica in modna strokovnjakinja tik pred praznovanjem svojega 50. rojstnega dne bila tudi nevesta. A komu? Dolgo se je ugibalo, zelo malo izvedelo, Lorella imena svojega izbranca ni obešala na veliki zvon. A da se je res poročila, je tudi sama potrdila na svojem Instagramu. Zdaj vemo, da je njenemu možu ime Aleš, torej ne gre za očeta njene hčerke Sofie, ki je Branko Stupar.

Lorella je ob seriji fotografij zapisala: "Najboljša ljubezen je tista, ki prebudi dušo in nas prisili, da sežemo po več. To podžiga ogenj v naših srcih in prinaša mir v naše misli. Neskončno hvaležna, da sem tvoja žena."

Poročila sta se 29. junija na vrtu svojega doma, ki se nahaja ob gozdu, kar je poroki zagotovilo dovolj romantičnosti in diskretnosti. Na svoji spletni strani Glitter.si je zapisala, da je bil ta dan eden izmed najbolj srečnih dni v njenem življenju, takoj za rojstvom hčere Sofie pred štirinajstimi leti. 

"Gozd, ki obdaja naš dom, je bil vedno zatočišče miru in želeli smo, da bi se tudi naši gostje lahko potopili v to spokojnost. Obred smo postavili pod veliko stoletno drevo, s preprosto leseno konstrukcijo, okrašeno s tilom in cvetjem, ki spominja na pastelne barve shabby chic tematike. Stoli so bili narejeni iz surovega lesa, ročno pobarvani v nežne odtenke in obdani z modrimi hortenzijami, ki rastejo skoraj povsod, zahvaljujoč lokalni kisli zemlji in morda tudi dobri dozi magične energije," je še zapisala na svoji spletni strani, kjer je objavila še več utrinkov s poroke. 

Ljubezenska zgodba Lorelle in Aleša se je začela pred 35 leti v Svetem Ivanu, kjer je on bil njena prva poletna ljubezen. Za Elle je povedala, da sta se ponovno našla pred osmimi leti, ko sta oba bila že starša in živela življenje, ki je teklo po drugačnih tirih. Usoda ju je spet povezala. "Če sem danes v popolnem ravnovesju, je to tudi zato, ker imam ob strani čudovito družino, res prekrasno hči in neverjetnega moža, ki bere misli in vsak dan znova poskrbi za našo srečo," pravi Lorella. 

Za hrano na poroki je poskrbela kulinarična hiša Jezeršek, nevesta je nosila dve obleki iz ateljeja Qualcosa di Blu v Trstu. Za glasbo sta poskrbeli violinistka Maša Golob in harfistka Erika iz italijanske Pize.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta