(FOTO) Nezapeta v novo leto: Najlepša nogometašica na svetu pozirala brez nedrca in razveselila 16 milijonov sledilcev

D.Ži
28.12.2023 15:22

Švicarska reprezentantka Alisha Lehmann je prava spletna senzacija, tudi zaradi zelo atraktivnih fotografij na svojih družbenih profilih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alisha Lehmann ima na Instagramu več kot 16 milijonov sledilcev.
Profimedia

Pravijo, da se o okusih ne razpravlja in da imajo vsake oči svojega "malarja", a nekateri ljudje so tako čedni, da tega preprosto ne gre spregledati. Mnogi trdijo, da je Alisha Lehmann (24) najbolj vroča, zapeljiva in atraktivna nogometašica na planetu.

Vrhunska nogometašica je pred dnevi predstavila celo svoj koledar.
Profimedia

Zagotovo ima kdo še kakšno drugo favoritiko, a oboževalci svetlolaske zavzeto spremljajo dogajanje na njenih družbenih profilih, kjer se veliko dogaja. Zelo jih je razveselila tudi njena zadnja objava.

Švicarska reprezentantka in nogometašica Aston Ville je objavila serijo selfijev brez modrčka, kar pomeni, da je njenim številnim sledilcem čeljust padla skoraj do tal.

Lehmann na Instagramu sledi več kot 16 milijonov ljudi. Za svojo spletno skupnost skrbno skrbi in sledilcem vsake toliko podari kak žgečkljiv bonbonček. V prodajo je dala tudi koledar s svojimi fotografijami.

Alisha Lehmann velja za eno največjih lepotic v svetu ženskega nogometa.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta