Ena najlepših Hrvatic igra v seriji o aferi, ki je zrušila avstrijsko vlado

28.10.2021 11:31
Leta Klara Mucci igra v najbolj razvpiti avstrijski seriji, ki obuja enega večjih škandalov pri sosedih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mlada igralka Klara Mucci, ki so jo bralci hrvaškega portala Index leta 2019 uvrstili na drugo mesto lestvice najlepših Hrvatic, igra eno glavnih vlog v odmevni seriji Afera Ibiza. 

Klara v seriji igra Jeleno, eno ključnih akterk afere Ibiza. Serija je bila premierno predvajana 21. oktobra, ko je bila na sporedu prva od štirih epizod.

Serija spremlja afero Ibiza, ki je pred dvema letoma strmoglavila avstrijsko vlado. Afera je izbruhnila po tem, ko sta se Heinz-Christian Strache in Johann Gudenus, oba iz stranke FPÖ, pojavila v videu z domnevno rusko podjetnico, in ji obljubila prednost na javnem razpisu. Kasneje so se pojavile obtožbe, da je ženska, ki se je politikom predstavila kot ruska podjetnica, igralka in da je pravzaprav iz Bosne in Hercegovine. Pisalo je, da je bila plačana od 6000 do 7000 evrov na dan.

V razvpitem videu so omenjeni tudi Sebastian Kurz in njegove domnevne orgije, ter Hrvaška, za katero slišimo, da je "sranje, v katero se ne splača vlagati".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta