(FOTO) Presenečeni boste, kako je po porodu videti Tanja Žagar

01.09.2021 09:45
Če je utrujena in neprespana, to naša priljubljena pevka odlično skriva, saj je videti čudovito.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Mala Marina je tukaj in prepričani smo, da je čudovito dopolnila idilo v družini Tanje Žagar. Deklice, ki je na svet prijokala julija, se je zagotovo zelo razveselil tudi 4-letni bratec Karlo. Če je svojo prvo nosečnost priljubljena pevka v želji po čim več zasebnosti ovila v tančico skrivnosti, pa smo zaradi rednega udejstvovanja na družbenih omrežjih oboževalci v njeno drugo veselo pričakovanje lahko bili bolj vpeti. Po karantenskem letu je najbrž tudi Žagarjeva ocenila, da ima zasebnosti dovolj.

Tudi po Marininem rojstvu se je hitro oglasila, tako smo že dva tedna po porodu lahko videli njun prvi skupni utrinek s sprehoda, te dni pa je Tanja svoje spletne sledilce razveselila z dvema fotografijama.

Na eni vidimo, da je izkoristila konec poletja in skočila na morje, na drugi pa uživa v svoji sladki razvadi - sladoledu. In priznati moramo, da je mamica Žagar tudi po porodu videti zelo ljubko in kar poka od pozitivne energije. Če je utrujena in neprespana, to odlično skriva.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta