Green Lake pri Kidričevem: Kdo sta neznani ženski, ki sta videli spor med moškima in poklicali reševalce?

ČK
20.08.2022 12:13

Zaradi razjasnitve okoliščin dogodka, v katerem je bila 14. avgusta ponoči ena oseba huje poškodovana, policija očividce prossi za informacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slavica Pičerko Peklar

Policija še vedno obravnava spor med moškima v Športno-rekreacijskem centru Green Lake pri Kidričevem, v katerem je 14. avgusta okoli pol dveh zjutraj neznanec drugega udaril tako, da je padel po tleh in dobil pri tem hudo poškodbo glave.

Po do sedaj zbranih obvestilih je bilo v nočnem dogajanju prisotnih več neznanih oseb, tudi dve ženski, ki sta po dejanju stekli do bližnjega reševalnega vozila in zadevo reševalcem prijavili, ena pa je nato partnerki oškodovanca ponudila svojo telefonsko številko, so sporočili s PU Maribor.

Zaradi razjasnitve okoliščin policija vse morebitne očividce, predvsem pa neznani ženski, prosi, da se oglasijo na Policijski postaji Ptuj ali pokličejo telefonsko številko 02 780 91 00 ali 113.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta