Hrvaška policija na meji odkrila mamila pri slovenskih državljanih

STA, A.L.
12.07.2021 11:38
Hrvaški policisti so minuli konec tedna na mejnih prehodih s Slovenijo, Starod in Jelšane, med drugim ustavili dva slovenska državljana zaradi posedovanja mamil. Kot je še danes sporočila policijska uprava s sedežem na Reki, so od prejšnjega petka do danes kaznovali tudi dva slovenska državljana zaradi nedovoljenega glisiranja ob obali.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška policija je na mejnih prehodih Starod in Jelšane minuli konec tedna odvzela 6,28 gramov marihuane, 5,28 gramov MDMA, 3,62 gramov hašiša ter manjše odmerke kokaina in ketamina pri štirih tujih državljanih. Zaradi posedovanja prepovedanih mamil so oglobili dva državljana Slovenije ter po enega državljana Italije in Francije, je zapisala policijska uprava primorsko-goranska na svoji spletni strani.

Kot so dodali, so od prejšnjega petka do danes zabeležili tudi 21 prekrškov zaradi nedovoljenega glisiranja na morju na razdalji manj kot 300 metrov od obale pri otokih Rab, Lošinj in Krk. Med kršilci hrvaškega pomorskega zakona sta bila tudi dva slovenska državljana, ki sta denarno kaznovana, tako kot tudi devet Nemcev, pet Avstrijcev ter po en državljan Češke, Danske, Italije, Nizozemske in Slovaške, so še zapisali.

Hrvaška pomorska policija je napovedala, da bodo nadaljevali s poostrenim nadzorom pomorskega prometa, da bi okrepili varnost na morju, posebej ko gre za varnost plavalcev in potapljačev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta