Miley Cyrus, Lady Gaga, Gerard Butler in številni drugi zvezdniki ostali brez domov

A.L.
13.11.2018 09:04

Iz Kalifornije prihaja vse več tragičnih novic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gerard Butler pred svojo pogorelo hišo.
Twitter

V Kaliforniji divja najhujši požar po številu smrtnih žrtev v zgodovini, do sedaj je umrlo 42 ljudi, 200 jih pogrešajo. Med več deset tisoč ljudmi, ki so ostali brez domov, so tudi številni zvezdniki, ki tragične zgodbe delijo na družbenih omrežjih.
Igralka in pevka Miley Cyrus je preko Twitterja in Instagrama oboževalcem sporočila, da je njen dom povsem uničen. "Popolnoma sem pretresena zaradi požara, ki je prizadel našo skupnost." Dodala je, da je,  kljub temu, da je njen dom uničen, ena od srečnic, ki je preživela. "Hiše ni več, spomini z družino in prijatelji pa ostajajo živi," je še zapisala. "Gasilcem pošiljam veliko hvaležnosti in ljubezni."
{twitter}https://twitter.com/MileyCyrus/status/1061862918281515009{/twitter}
{twitter}https://twitter.com/MileyCyrus/status/1061863569929584641{/twitter}
Podporo in hvaležnost gasilcem je izrazila tudi Kim Kardashian, ki je morala z družino zapustiti dom. Ljudi spodbuja, naj različnim organizacijam donirajo sredstva, ki bodo namenjena žrtvam in odpravljanju posledic. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta