Motorist med vožnjo po klancu navzdol padel in trčil v skalnato brežino, umrl je na kraju

A.L., STA
24.06.2021 20:37
V prometni nesreči, ki se je danes okoli 15. ure zgodila na cesti med Rakitno in Preserjem, je umrl 56-letni motorist. Po doslej zbranih podatkih policije je motorist med vožnjo po klancu navzdol v enem od ovinkov padel ter trčil v skalnato brežino. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Leon Novak

Po do sedaj zbranih podatkih Policijske uprave Ljubljana je bil v nesreči udeležen motorist sam. Ko je vozil iz smeri Rakitne proti Preserju, je v enem izmed ovinkov padel ter trčil v skalnato brežino. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Kot so pojasnili na PU Ljubljana, je motorist med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado in motoristično opremo.

Cesta je bila zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče zaprta do 18. ure. O ugotovitvah ogleda in drugih okoliščinah prometne nesreče bo obveščeno pristojno tožilstvo, so še sporočili s policije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta