Policisti naleteli na rolkarja, ki je negiben ležal ob vozišču, s helikopterjem so ga odpeljali v UKC Ljubljana

Primorske novice
18.03.2024 16:27

Policisti so hitro ugotovili, da rolkar ne daje znakov življenja, zato so mu nemudoma nudili prvo pomoč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brez takojšnje in odločne pomoči idrijskih policistov na kraju prometne nesreče bi bile lahko posledice za poškodovanega moškega lahko tudi usodne.
Profimedia

Včeraj nekaj minut po 15. uri so policisti v Partizanski ulici v Idriji naleteli na voznika samoravnotežne električne enokolesne rolke, ki je negiben ležal ob desnem robu vozišča. Policisti so hitro ugotovili, da rolkar ne daje znakov življenja, zato so mu nemudoma nudili prvo pomoč.

Brez takojšnje in odločne pomoči idrijskih policistov na kraju prometne nesreče bi bile lahko posledice za poškodovanega moškega lahko tudi usodne, so danes sporočili iz novogoriške policijske uprave. Kasneje so moškega na kraju zdravniško oskrbeli reševalci NMP ZD Idrija, zatem pa so poškodovanega s helikopterjem prepeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policija okoliščine prometne nezgode sicer še preiskuje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta