Policisti prejeli zjutraj obvestilo o izstreljenih strelih na parkirišču ene izmed trgovin

A.L.
04.05.2021 10:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Danes, nekaj po 9. uri, so policisti prejeli obvestilo o izstreljenih strelih na parkirišču ene izmed trgovin na območju Grosuplja. Po do sedaj zbranih obvestilih je oseba streljala s plinsko pištolo, po prvi podatkih naj bi šlo za tako imenovano "strašilno" pištolo, so sporočili s PU Ljubljana. Na kraj je odšlo več patrulj, ki so na podlagi podanih obvestil občanov 48-letnega osumljenca prijeli v bližini.

V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti so opravili ogled, zasegli pištolo in zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.  Motiv za dejanje še ni znan, oseba pa je zaradi nepojasnjenega psihičnega stanja potrebovala zdravniško pomoč, predali so jo v oskrbo zdravstvenemu osebju.

O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin dogodka policisti prosijo morebitne priče dogodka, da pokličejo na številko 113 ali policijsko postajo Grosuplje na številko (01) 781 83 80 ali se osebno zglasijo na policijski postaji Grosuplje, Taborska ulica 7.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta