Poskus uboja: 26-letnik poškodoval dva sorodnika, enega po temenu udaril z ročajem sekire

A.L., STA
12.12.2020 15:18
V petek pozno popoldne se je v Občini Idrija zgodil poskusa uboja. Po doslej zbranih podatkih policije je 26-letni osumljenec najprej lažje telesno poškodoval 48-letnico, nato pa napadel še 48-letnega drugega udeleženca spora. 26-letniku so novogoriški kriminalisti odvzeli prostost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Kot so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, je 26-letni osumljenec v bivalnih prostorih stanovanjske hiše lažje telesno poškodoval 48-letno sorodnico in nato v kletnih prostorih z lesenim ročajem sekire udaril po temenu 48-letnika. Ta je utrpel telesno poškodbo, predvidoma rano na temenu. Odpeljali so ga v ljubljanski klinični center, po prvih podatkih ni bil huje telesno poškodovan.

26-letnemu storilcu so novogoriški kriminalisti po prijetju odvzeli prostost in ga bodo po zaključku postopka s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe in poskusa uboja izročili v nadaljnji postopek dežurni preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča v Novi Gorici.

Drugih podrobnosti policija zaradi interesa preiskave ni posredovala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta