Tragedija, v kateri je umrlo pet sorodnikov, zaradi verskega kulta?

A.S.
27.02.2019 17:05
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Epa

Ameriški mediji poročajo o grozljivem odkritju v predmestju Filadelfije, največjem mestu v zvezni državi Pensilvanija. 45-letnica in njena 19-letna hči naj bi umorili pet sorodnikov, med katerimi so tudi trije otroci. Policisti so ju aretirali v ponedeljek, v času aretacije pa sta se nahajali ob truplih.
Med žrtvami sta materina otroka, stara 25 in 13 let, materina 42-letna sestra in 9-letni nečakinji dvojčici. Ostali družinski člani so povedali, da so že tedne pred dogodkom pozivali oblasti, naj preverijo stanje 45-letnice, saj naj bi bila pod vplivom verskega kulta in je načrtovala umor celotne družine, kasneje pa še svoj samomor, poroča Sky News.
Kot pišejo ameriški mediji, je 45-letnica s policisti na kraju dogodka govorila o smrti in samomoru ter da "so hoteli vsi v stanovanju umreti". Povedala naj bi jim tudi, da naj bi njena sestra ubila dve žrtvi, preden si je sodila sama. Ena izmed nečakinj pa je dejala, da so tragedijo poskušali preprečiti, saj so pristojne organe tri tedne opozarjali, da bi se lahko zgodilo kaj hujšega. "Zelo sem jezna, ker se niso odzvali," je še dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta