Umorjena 19-letnica: Dobila več udarcev v glavo, vidne naj bi bile tudi sledi davljenja

VČ, M.R.
08.10.2019 11:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Iz reke Studenčice pri Ljubuškem v BiH so sinoči, ko je nekaj v vodi opazil ribič, potegnili truplo, potem pa potrdili, da gre za pogrešano 19-letno Lano Bijedić iz Mostarja. Bodoča študentka v Sarajevu naj bi se bila odpravila, tako je rekla mami, na kavo s prijateljico. Ko se ob dogovorjenem času ni vrnila, so starši prijavili, da jo pogrešajo.
Po novih neuradnih informacijah, ki so jih pri časopisu Avaz pridobili od virov blizu preiskavi, je dobila več udarcev v predel glave, vidne pa naj bi bile tudi sledi davljenja. Za tem je bila na skrivnem mestu pod viaduktom prek avtoceste odvržena v reko Studenčico.
Dekle je hči dekanice mostarske Fakultete informacijskih tehnologij, poročajo bosanski mediji.
{facebookpost}https://www.facebook.com/SrednjaGradevinskaSkolaMostar/posts/1522557834552544{/facebookpost}
Najprej so objavili tudi, da je pravnukinja znanega bosanskega politika v času SFRJ Džemala Bijedića, med drugim tudi predsednika takratnega zveznega izvršnega sveta v Beogradu, ki je prav tako imel tragično usodo: leta 1977 je umrl v letalski nesreči pri Sarajevu. A so se oglasili Bijedićevi sorodniki. Da ni pravnukinja, je pa v daljnem sorodstvu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta