(VIDEO) Ženska z motorno žago vlomila v lepotno kliniko in odnesla izdelke za pomlajevanje

A.L.
02.09.2019 14:30

Lastnik lepotnega salona tistemu, ki ima koristne informacije, obljublja več tisoč ameriških dolarjev nagrade.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ameriška policija išče neznano žensko, ki je minuli petek z motorno žago vdrla v lepotno kliniko, kjer nudijo botoks in druge pomlajevalne tretmaje, in tam ukradla izdelke proti staranju. Njeno predrzno dejanje so ujele tudi nadzorne kamer, ki kažejo neznano žensko, kako se približuje vhodnim vratom stavbe in jih poskuša odpreti, a neuspešno. Odloči se, da se vrne do avtomobila in tam pograbi motorno žago. Na kakšen način je ženska naposled uspela priti v prostore, ni povsem jasno, saj nadzorna kamera tega trenutka ni ujela, pišejo tuji mediji.
{embed_youtube}https://youtu.be/9bVCXMxVFPE{/embed_youtube}
Kot kaže, si je ženska med nočno krajo vzela čas. Med iskanjem izdelkov si je namreč vzela nekaj odmora in se odpravila do vozila, ga prestavila, nato pa se vrnila nazaj na kraj zločina. V veliko torbo je kasneje shranila razne lepotne pripomočke za nego telesa in obraza, vključno s produkti, namenjenimi proti staranju kože. 
Policija ima pri iskanju ženske kup težav. Poleg tega, da doslej še niso prejeli namigov o tem, kdo je tatica, je težava tudi v tem, da na avtomobilu ni sprednje registrske oznake.
{embed_youtube}https://youtu.be/_ic1uBVnmio{/embed_youtube}
Alonso Perez, lastnik prostorov, kamor je ženska vlomila, je za medije dejal, da gre za "povprečno nogometno mamico v mercedesu, ki se trudi uničiti posel". Lastniku, ki je svoj posel s pomlajevanjem gradil dolgih petnajst let, so v prostore salona vlomili že dan pred predrznim dejanjem neznane ženske. Kot je povedal, tega ne privošči nikomur, želi pa si, da neznano storilko hitro najdejo. Tistemu, ki bi o njej prinesel kakšno koristno informacijo, Perez ponuja več tisoč ameriških dolarjev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta