Visoki uslužbenec policije, ki ga preiskujejo zaradi mamil, zdaj v hišnem priporu

Vesna Lovrec, ČK
30.09.2019 14:53

Na Primorskem so zaradi vpletenosti v posel z drogo odvzeli prostost kriminalistu - šefu skupine za preiskovanje kaznivih dejanj s področja drog na koprski policijski upravi. Pripor je bil v petek spremenjen v hišni pripor. Generalna direktorica policije Tatjana Bobnar je že sklenila, da bo policist ob službo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

V osrčju hišnih preiskav, ki so potekale na Obali, se je kot osumljeni znašel visoki uslužbenec policije. Po neuradnih podatkih kriminalist Matjaž Hrovatin, vodja skupine kriminalistov, ki na Policijski upravi Koper preiskuje kazniva dejanja s področja drog. Pri posebnem oddelku specializiranega državnega tožilstva smo preverili, česa je osumljen, in kot so razkrili Večeru, kriminalista sumijo kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Posebni oddelek je pri šefu skupine za preiskovanje kaznivih dejanj v povezavi z mamili hišno preiskavo izvedel v sodelovanju s policijo, dodali so še, da so kriminalistu odvzeli prostost.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta