Voznik brez vozniške in drugimi registrskimi tablicami med begom pred policisti prevozil rdečo luč, nato bežal še peš

M.R.
15.02.2021 09:47
Policisti PU Kranj so v soboto lovili voznika osebnega vozila, ki je bežal pred njimi in se na njihove znake ni ustavil. Obravnavali so tudi več prehitrih voznikov, izstopal je tujec, ki je za več kot polovico prekoračil omejitev hitrosti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V soboto so kranjski policisti skušali ustaviti voznika osebnega vozila, ki pa njihovih znakov ni upošteval in je bežal pred njimi. Pri tem je prevozil rdečo luč na semaforju, nevarno je prehiteva in vozil z neprilagojeno hitrostjo. Ko je vozilo ustavil, je bežal še peš. 

Policisti so ga izsledili, mu zasegli vozilo, na katerem so bile nameščene registrske tablice drugega vozila, hkrati pa so ugotovili, da voznik ni imel niti veljavnega vozniškega dovoljenja. 

Že v petek so gorenjski policisti obravnavali tujega državljana, ki je na avtocesti pri galeriji Moste, kjer je hitrost omejena na 100 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 166 kilometrov na uro. 

Že v četrtek so policisti Policijske uprave Kranj obravnavali 39 prehitrih voznikov, v petek pa so jih imeli v obravnavali poleg že omenjenega še 50.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta