Žalostno: Na plaži našli psa v zavezanem žaklju skupaj s kamni

M.R.
01.04.2019 11:10
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Včeraj je družina, ki se je sprehajala po plaži v Červarju pri Poreču naletela na žalosten prizor. V vreči so našli zvezanega poginulega psička. V njej so bili tudi kamni, kar pomeni, da je lastnik psička vrgel v morje in je tam potonil. 
Družina je zadevo prijavila, na kraj pa so prišli uslužbenci lokalne veterinarske ambulante, katere je poklicala policija. Ta je obvestila tudi vse pristojne službe.
{facebookpost}https://www.facebook.com/ddporecana/posts/1406735006134963{/facebookpost}
Zadeva je precej pretresla Porečane, saj imajo tam lokalno zavetišče za živali, ki deluje v okviru veterinarske bolnišnice. Poleg tega pa je v mestu tudi veliko prostovoljcev, ki pomagajo živalim. 
"Med današnjim sprehodom na drugi strani Červarja smo šokirani naleteli na mrtvega psička, ki je bil postavljen v zavezano vrečo skupaj s kamni in bil verjetno tako vržen v morje. Okrutno in žalostno! To pa je precej žalostna slika za naše mesto, glede na to, da se je sezona že začela, najbolj žalostno pa je, da se takšne stvari dogajajo," je na Facebook profilu zapisala Porečanka, ki je videla psa. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta